Zekiye ve Celal Çayırlı çiftinin kızı Eczacı Gülşen ile Filiz ve Ali Bayram Sarıca çiftinin oğlu İşadamı İbrahim muhteşem bir düğünle evlendi.

Teymur Continental Hotel’de gerçekleştirilen düğün töreninde davetliler ünlü Şarkıcı Alişan’ın seslendirdiği parçalar eşliğinde doyasıya eğlendi. Gülşen ve İbrahim çiftinin düğün töreninde gerçekleştirilen nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken, genç çiftin evlilik cüzdanlarını, nikaha şahitlik eden Vali Erdal Ata takdim etti.

Gaziantep’in ileri gelen ailelerinden Bosch Gaziantep Yetkili Bayi - As Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayram Sarıca’nın oğlu İbrahim ile kentin ileri gelen ailelerinden işadamı Celal Çayırlı’nın kızı Eczacı Gülşen muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Eczacı Gülşen Çayırlı ve işadamı İbrahim Sarıca çiftinin düğün törenine, Vali Erdal Ata, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Gaziantep Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksuzer, Gaziantep Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Bilal Kara, televizyon program sunucusu İsmail Küçükkaya ile çok sayıda iş adamı, Çayırlı ile Sarıca ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı.

Törende Çayırlı ve Sarıca aileleri davetlileri kapıda karşıladı ve bütün davetlilerle yakından ilgilendi. Düğüne eşi İzzet Şahin ile birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin genç çiftin nikahını kıyarken, Gülşen ve İbrahim çiftinin nikah şahitliğini, Vali Erdal Ata, Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Gaziantep Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Bilal Kara, Konfeksiyoncular Federasyonu Genel Başkanı Canip Karakuş, Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Program Sunucusu İsmail Küçükkaya ve Turizmci Lütfü Hu yaptı. Çayırlı ve Sarıca çiftinin evlilik cüzdanını ise Vali Erdal Ata takdim etti.

Gülşen ve İbrahim çiftinin düğün töreninde ünlü şarkıcı Alişan seslendirdiği hareketli eserler ile davetlileri eğlendirirken, ünlü oryantal Asena şovuyla geceye renk kattı. İş ve siyaset dünyasından birçok isim ile davetliler Alişan’ın seslendirdiği eserler ile hep birlikte oyunlar oynayıp halaylar çekerek doyasıya eğlendi.