TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici; Başkan Yardımcısı Ahmet Kırmızıoğlu ve Kemal Öz ile birlikte Şehitkamil Kaymakamlığı’na atanan Ali Dursun’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette söz alan Başkan Cuma Çekici, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından ilki İstanbul’da yapılan TÜMEXPO Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın 30 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacağını anımsatarak, Kaymakam Dursun’u fuar açılışına davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, TÜMEXPO Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın ülke ekonomisine katkı sunacağını dile getirdi ve fuarın ‘hayırlı olması’ temennisinde bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, şunları söyledi:

“Sayın Kaymakamımıza hem ‘hayırlı olsun’ ziyareti hem de TÜMEXPO Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın davetiyesini arz ettik. Kendisinin fuarımızı şereflendirmesini büyük bir ilgiyle bekliyoruz.

İnşallah 3 Bakanımızın katılımıyla uluslararası bir fuar gerçekleştireceğiz. Birçok sektöre hitap eden, 350 tane yurtdışından Ekonomi Bakanımızın desteğiyle bir alım heyeti gelecek. Ekonomi Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Fuarın yanı sıra ‘Ortadoğu İş Merkezi ve İş Zirvesi’ organizasyonumuzu yapacağız. Alım heyetleriyle buradaki firmalarımızı birebir görüştürerek ihracatımızı daha yukarı noktalara taşıma konusunda gerekli gayreti göstereceğiz.”

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, ziyaret sonunda Kaymakam Ali Dursun’a TÜMSİAD plaketi takdim etti ve yeni görev yerinde başarı dileğinde bulundu.