Gaziantep’te doğal sabun ürünleri satmakta olan Ümran Güler, satışını yaptıkları doğal sabunların yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Vatandaşların, özellikle mevsim geçişlerinin yaşandığı sonbahar ayında yazın yıpranan saçlarını ve ciltlerini kışa hazırlamak için doğal sabunlara yoğun bir talep gösterdiklerini aktaran Güler, satmış olduğu sabunların Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olduğunu ve yüzde yüz doğal olduğunu belirtti.

İnsanların ciltlerinin yaz aylarında güneş ışınlarına maruz kalması sonrasında aynı zamanda kış aylarına yaklaşılması ile birlikte de cilt kuruluğu gibi ciltte bir takım problemler yaşandığını kaydeden Güler, satmış oldukları envai çeşit sabunun bu problemlere birebir faydalı olduğunu ifade etti. Sattıkları ürünlerin yüzde yüz doğal ve organik olduğuna dikkat çeken Güler, şu ifadeleri kullandı: “Ürünlerimiz yüzde yüz doğal ve organiktir. Bu ürünlerimizin tamamı sağlık bakanlığı onaylı. İnsanlar yazdan kışa geçiş dönemlerinde ciltlerinde bir takım değişiklikler yaşıyorlar. Güneş lekesi olsun, sivilcelenme olsun bu gibi rahatsızlıklarda bize geliyorlar. Bizler de onlara doğal ve organik ürünlerimizi tavsiye ediyoruz”

Satttığı sabun çeşitlerinden çilek sabununun kuru ciltlere, Fransız lavantası sabununun da sivilcelere iyi geldiğini belirten Ümran Güler, “Sivilce lekeleri için Fransız Lavantası adını verdiğimiz bir sabun çeşidimiz var. Bu sabun hem derinin altındaki iltihabı kurutup hem de derinin üzerindeki sivilceleri kurutuyor. Güneş lekeleri için ıhlamur sabununu öneriyoruz. Güneş lekelerinin temizlenmesinde mükemmel bir sonuç veriyor.

İnsanların mevsimden dolayı ciltlerinde kuruluklar meydana geliyor. Kuru ciltler için de çilek sabununu öneriyoruz” diye konuştu.