Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Konukoğlu, gelirini eğitime bağışlamak üzere bu yıl ‘’EMPATİ Yılbaşı Alışveriş Şenliği’’nin ikincisini düzenlediklerini belirtti.

Zeynep Konukoğlu, Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini vurgulayan Zeynep Konukoğlu, Gaziantep’in yanı sıra İstanbul ve çevre illerden seçkin markaların bir arada yer alacağı ‘’2. Geleneksel EMPATİ Yılbaşı Alışveriş Şenliği’’ni 18-19 Aralık tarihlerinde Teymur ContinentalHotel’de gerçekleştireceklerini söyledi.

GSO Başkanı’nı şenliğe davet eden Zeynep Konukoğlu, alışveriş şenliğinden elde edilecek geliri yine eğitime harcayacakların bildirdi. Empati İlkokulu’nun eğitim öğretime devam ettiğini anımsatan Konukoğlu, ‘’Bu etkinliğimizden elde edilecek gelirle de ortaokul yaptırmayı planlıyoruz. Her zaman arkamızda oldunuz, bizden desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederiz’’ dedi.

Dernek üyelerini çalışmalarından dolayı kutlayan GSO Başkanı Adil Konukoğlu da bir ülkenin kalkınmasında eğitimin önemli bir role sahip olduğuna işaret ederek, bunun için eğitim yatırımlarının artırılmasının büyük önem taşıdığına dikkati çekti.

Sanayiciler olarak her zaman eğitime destek verdiklerini ve gençlere yeni iş alanları açmak için çalıştıklarını kaydeden Konukoğlu, ‘’Empati Derneği’ni eğitime yönelik etkinliklerinden dolayı takdir ediyoruz. İnşallah bu okulu da kısa zamanda yaparak, eğitim camiamıza kazandırırsınız. Destek olmaya hazırız’’ diye konuştu.