Şahinbey Belediyesi ve Zihinsel Engeliler Derneği’nin (ZİHİNDER) iş birliği ile düzenlenen etkinliğe katılan zihinsel engelli gençler ve aileleri güzel vakit geçidi.

Yaşar Torun Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliklere, Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ZİHİNDER Başkanı Ketayün Büyükbeşe, Belediye Başkan Yardımcıları, zihinsel engelli gençler ve aileleri katıldı. Zihinsel engelli çocuklar ve ailelerinin bir araya gelerek kaynaşması için düzenlenen etkinlik öncesi, engelli gençler ve çocuklara, gençlik merkezinde kuaförlük eğitimi alan ev hanımları tarafından makyaj yapıldı. Yapılan makyajın ardından sahneye çıkan engelliler sergiledikleri birbirinden güzel oyunlarla izleyenlerin beğenisini topladı. Şeb-i Aruz Haftası nedeniyle engeliler tarafından yapılan Sema gösterisi de izleyenlerden büyük alkış topladı.

Programı çok beğendiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, daha sonra Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.