Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, doğuştan engelli olan 8 yaşındaki Muhammed Enes Demirel’i baba evinde ziyaret ederek, en büyük isteği olan tekerlekli sandalyesini hediye etti. Büyük bir mutluluk içerisinde tekerlekli sandalyesine kavuşan engelli Muhammed, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Sosyal belediyecilikte çığır açan ve vatandaşlara her alanda hizmet etmeye çalışan Şehitkamil Belediyesi engellilerin de hayatlarını kolaylaştırmak adına hizmetlerini sürdürüyor. Yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Başkan Fadıloğlu, hizmet yolunda gecesini gündüzüne katıyor. Tüm vatandaşların olduğu gibi özellikle engelli vatandaşların da sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, sürekli ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Güzelyurt Mahallesinde Şaban ve Hatice Demirel’in doğuştan engelli 8 yaşındaki oğlu Muhammed Enes’i baba evinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, minik Muhammed ile yakından ilgilendi. Ailenin dertlerine ortak olan Başkan Fadıloğlu, minik Muhammed’in en büyük isteği olan tekerlekli sandalyeyi hediye etti.

Başkan Fadıloğlu, Muhammed’i tekerlekli sandalyesine bindirerek, ilk turunu evin içinde attırdı. Tekerlekli sandalyesine büyük bir mutluluk içerisinde kavuşan Muhammed, sevincini ailesiyle birlikte paylaşarak, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Çocuklarının mutluluğuna ortak olduklarını dile getiren baba Şaban ve anne Hatice Demirel, “Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve tekerlekli sandalye getirmeye vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun. Oğlumun en büyük isteği bir tekerlekli sandalyesinin olmasıydı. Çünkü tekerlekli sandalyesi olmadığı için dışarıya çıkamıyordu arkadaşlarıyla eğelenemiyordu. Bunun için defalarca bizden tekerlekli sandalye istiyordu. Bizim de maddi durumumuz yetersiz olduğu için oğlumuzun bu isteğini yerine getiremiyorduk. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemizin engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye ettiklerini duyduk ve bizde oğlumuz için müracaat ettik. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu talebimize cevap vererek, oğlumuzun en büyük isteği olan bu tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Tekerlekli sandalye sayesinde bizlerde fazla yorulmadan oğlumuzun ihtiyaçlarını görebileceğiz. Oğlum artık dışarıya rahat bir şekilde çıkacak ve arkadaşlarıyla oyun oynayabilecek. Oğlumuzun mutlu olması bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Oğlumuzun bu isteğini yerine getiren Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bir kez daha sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.