Gaziantep İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Salih Doğan ve Gaziantep İlçe Nüfus Müdürleri, Şahinbey İlçe Nüfus Müdürüyken 2012 yılında emekliliğe ayrılan Cevdet Emektar’ı evinde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Gaziantep Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Salih Doğan bir konuşma yaptı. Doğan konuşmasında, “Her ay düzenli olarak eğitim için toplanan, İlimize bağlı 9 ilçe nüfus müdürümüz ile birlikte 2012 yılında emekli olan Şahinbey İlçe Nüfus Müdürümüz Sayın Cevdet Emektar’ı, meslektaşlarımız arasındaki ahde-vefa duygusunu güçlendirmek, aramızdaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla, evinde ziyaret etmek istedik. Sayın Emektar, bu talebimizi memnuniyetle kabul etti ve bugün kendisiyle bir aradayız. Ayrıca Sayın Valimiz Erdal Ata’nın selam ve sağlık dileklerini de ilettik, emekli meslektaşımızı sağlıklı olarak görmekten de büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

Emekli Nüfus Müdürü Cevdet Emektar, yıllarca birlikte görev yaptığı İl ve ilçe Müdürü meslektaşları tarafından hatırlanmak ve topluca ziyaret edilmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, ziyareti düzenleyen İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Salih Doğan ve misafir meslektaşlarına teşekkür etti.