Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı, sokak sağlıklaştırma çalışmalarından dolayı bazı yolların trafiğe kapatılacağını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Ali Fuat Cebesoy Bulvarı ile Gazi Muhtar Paşa Bulvarı’ndaki sokak üzerinde sağlıklaştırma çalışması yapılıyor.

Bu kapsamda Ali Fuat Cebesoy Bulvarı üzerinde bulunan Martı Çay Bahçesi ışıklı kavşaktan itibaren Gazi Muhtar Paşa Bulvarı istikametine olan araç trafiğinin yarın gece (22 Kasım 2014) saat 24.00’dan başlayarak, 23 Kasım Pazar günü saat 24.00’a kadar kapatılarak, araçların Gögüş Caddesi ile 6 Nolu sokağa yönlendirileceği ifade edilen açıklamada,“ Gazi Muhtar Paşa Bulvarı üzeri 3 Nolu Cadde ile Atatürk Bulvarı arasında kalan Gazi Muhtar Paşa Bulvarı’nın bir kısmı da alt yapı çalışmalarından dolayı bu gece (21 Kasım) saat 24.00’dan itibaren 23 Kasım Pazar günü saat 24:00’a kadar kapatılacak. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yol üzerine yerleştirilecek trafik işaret ve yönlendirmelerle, araç trafiği alternatif güzergahlara yönlendirilecek" denildi.