Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi’ne bağlı Genç TÜMSİAD tarafından, üyelerine liderlik eğitimi verildi.

TÜMSİAD Şube Binası ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Merkezi’nde iki gün süren eğitimlerde, genç iş adamları büyük ilgi gösterdi. Gaziantep Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Atınç Olcay, üyelere “Diksiyon, hitabet ve sunum teknikleri” başlıklı eğitim verdi. Yrd. Doç. Dr. Olcay, genç işadamlarının sektöründe lider olabilmesi için neler yapması, görüşmelerinde nasıl hitap etmesi ve nasıl davranması konusunda bilgiler verdi.

Genç TÜMSİAD Başkanı Metin Özbakır da eğitim öncesi yaptığı konuşmasında dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Hedeflerinin çok daha eğitimli ve geleceğe güvenle bakan iş dünyası olduğunu belirten Özbakır, “Eğitime büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda çok değerli öğretim üyelerimizde bir araya gelip üyelerimize eğitimler verdiriyoruz. Üyelerimizin daha ileriye gidebilmesi için neler yapması gerektiği ve nasıl bir yol islemesi gerektiği de çok önemli. Liderlik vasıfları da en önde gelen özelliklerden olmalı. Bu kapsamda eğitim veriyoruz” dedi.

Erken yaşta iş dünyasına atılan ve atılmak isteyenler için de büyük gayret gösterdiklerini belirten Özbakır, “Türkiye’nin daha büyük ülke ve hedeflerine ulaşması adına şuandaki gençlerin daha iyi bir şekilde yetişmesi için ülkemizin milli menfaatlerini ön planda tutmak için iş adamlarımızın daha güçlü olması adına çalışmalar yapıyor. Üniversiteli gençlerin geleceğin iş adamları olması için çalışıyoruz” diye konuştu.