Şehitkâmil Belediyesi tarafından Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde 25 Aralık Basketbol Turnuvası gerçekleştirildi. 25’ten fazla okulun katıldığı, 40 karşılaşmanın oynandığı turnuvada Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Küçük Erkek Basketbol Takımı namağlup şampiyon oldu.

GKV Özel Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol Takımı turnuvanın finalinde TED Koleji ile karşılaştı.Final karşılaşmasında TED Kolejini başarılı bir oyunla 38-18’lik skorla yenen GKV Özel Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol takımı basketbol elde ettiği bu dereceyle GKV Özel okullarının spor alanındaki şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Küçük Erkek Basketbol Takımı final maçı yaptığı TED Kolejini 38-18 gibi açık ara bir farkla yenerekşampiyon olurken şampiyona süresince yenilmeyen takım olma unvanını da kazandı.

ŞAMPİYON GKV’LİLERİN KUP5ASI BAŞKAN RIDVAN FADILOĞLU’NDAN

Turnuvanın bitiminde düzenlenen ödül töreninde GKV Özel Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol takımınaşampiyonluk kupası ve şampiyonluk madalyalarını ŞehitkâmilBelediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu verdi. Şampiyon öğrenciler kupa ve madalyalar dışında Şehitkâmil Belediyesi tarafından katılım belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. GKV Özel Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol takımında görev alan oyuncular Arben Berke Yıldız, Berke Celal Doğan, Tümer Çetin, Efe Eren Ceydeli, Arda Uğur Deniz, Tunahan Timur, Mustafa Koçer, Serdar Özden, Hilmi Arslan Ömer, Başar Can Bolat, Cenk Ünsal, Erdem Yıldız, Efe Karslıgil, Barça Ercan, Arda Kürüz, Bertan Uğur ve antrenörler Vedat Oğuzcan ve Mahmut Şahinler şampiyonluk kupa sevinçlerini okullarında arkadaşları ve okul idaresiyle paylaştı. GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yard. Doç. Dr. Atanur Vergili şampiyon sporcu ve teknik adamları kutlayarak başarılar diledi.