Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis ve Meslek Komite üyeleri organ toplantılarına katılarak almaya hak kazandıkları huzur haklarını merkezi Ankara’da bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfı’na bağışladı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin Afrin şehrinde terör örgütlerine karşı başlattığı Zeytin Dalı Hareketi devam ederken, GTO Meclis ve Meslek Komite üyeleri de örnek bir davranışa imza atarak huzur haklarını Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfı’na bağışladı.

Konuyla ilgili konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, meclis ve meslek komite üyelerinin örnek davranışından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Beyhan Hıdıroğlu, “Bizler huzur içinde yaşıyor ve çalışıyorsak bunu vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için her koşulda görev yapan Mehmetçiklerimize borçluyuz. Onların hakkını ödememiz mümkün değil. Meclis ve meslek komite üyelerimiz de gönlümüzün onlarla birlikte olduğunu göstermek istedi. Onlar için ne yapsak azdır. Tüm askerlerimize ve emniyet güçlerimize sağlık ve başarılar diliyoruz. Allah hepsini korusun, görevlerinde başarılar nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komite üyelerinin bu davranışının diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olmasını arzuladıklarını belirten Hıdıroğlu, “Afrin’de vatanımıza tehdit oluşturan hainlere karşı kararlılıkla mücadele eden Mehmetçiğimiz her zaman daha fazlasını hak ediyor. Bizler her şart altında Mehmetçikle beraberiz, acımız da sevincimiz de birdir. Meclis ve Meslek Komite üyelerimiz devletin ve ordunun yanında olduğunu bu örnek davranışla bir kez daha gösterdi. Bu hassasiyetten ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. Dualarımız her zaman Mehmetçikle beraberdir” diye konuştu.