Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz’ın vefat eden kayınpederi Hacı Mahmut Deniz, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

GAİB Başkanı Abdülkadir Çıkmaz’ın, 100 yaşında hayatını kaybeden kayınpederi Hacı Mahmut Deniz, kendi yaptırdığı Mahmudiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yaptığı yardımlar ve eğitime sunduğu katkılarla tanınan merhum Hacı Mahmut Deniz için Mahmudiye Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Oğuzeli eski Belediye Başkanı İlahiyatçı Bekir Öztekin’in kıldırdığı cenaze namazına, merhumun ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Gaziantep Valisi Erdal Ata, belediye başkanları, oda başkanları, iş ve sanayi dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Namaz sonrası merhum Hacı Mahmut Deniz için helallik isteyen Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, "Yaklaşık 6 aydır Gaziantep’te bulunuyorum tanışma fırsatı bulduğum Hacı Mahmut amcamız sohbeti ve örnek kişiliğiyle yüreğimizde ayrı bir yer ve sevgi bıraktı. Mekanı cennet olsun” dedi.

Bir asırlık ömrü geride bırakan merhum Hacı Mahmut Deniz’in cenazesi, daha sonra asri mezarlıktaki aile mezarlığına defin edildi.