Şehitkamil Belediyesi, Halıcılar Sitesi’nde eksik görülen yerlerdeki, yol açma çalışması ve sıfır asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yol açma ve sıfır asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Halıcılar Sitesinde açılan ve alt yapısı tamamlanan tüm yollara sıfır asfalt çalışması başlatıldığını söyledi.

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, GATEM Sanayi Sitesi’nde bulunan Halıcılar Sitesi’nde eksik görülen yerlerde yol açma çalışması yaparken, yol açma çalışmalarının bittiği bölgelerde ise sıfır asfalt çalışmasına başlattı.

Geniş çaplı yol açma ve sıfır asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yetkililerden bilgi aldı. Sanayi esnafıyla sohbet eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Halıcılar Sitesi’nde açılan yoların tamamına sıfır asfalt çekileceği müjdesini verdi.

İnceleme sonrası açıklamada bulunan Başkan Fadıloğlu, “Biz milletin hizmetinde olduğumuzu her zaman söylüyoruz. Ancak geçmişte asfaltta istediğimiz noktaya gelememiştik. Bunun nedeniyse alt yapı eksiklikleriydi. Kurumlar arası işbirliği çerçevesinde bunları gerçekleştirdikten sonra, Allah’a çok şükür yoğun bir şekilde asfalt çalışması içerisindeyiz. Kış gelmeden milletimizin bu hizmetini götürmemiz gerekiyordu. Bu işin alt yapısını oluşturmakta Belediyelerin asli vazifesi değilmiş gibi gözükse de, yapılan bu işlerle birlikte görevimiz olduğunu tasdik etmiş oluyoruz. Halıcılar Sitesinden otoyola kadar olan bölgedeki tüm ara yollar ve ana arterlerin tamamını asfaltladık. Bu konuda görev alan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar gece gündüz demeden bu çalışmaları gerçekleştiriyorlar” dedi.

SANAYİ ESNAFINDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte asfalt çalışmalarını yerinde gören sanayi esnafı ise yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileterek, çalışmaların kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirtti.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Halıcılar Sitesine kaliteli hizmet sunulduğunu dile getiren sanayi esnafından Ahmet Yılmaz, “Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı çok memnunuz. Kış gelmeden önce buradaki tüm esnaflarımızı çamurdan kurtardı. Yollarımız ter temiz bir şekilde sıfır asfalt dökülerek, bizlerin hizmetine sunuldu. Yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.