Kahramanmaraş’ta düzenlenen 1. Kitap ve Kültür Fuarına katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), fuarda kendi yayınlarını tanıttı.

İlk kez Kahramanmaraş’ta yapılan 1. Kültür ve Kitap Fuarı, yoğun bir ilgi ve katılım ile gerçekleşti. Fuarı ziyaret eden ağırlıklı gruplar; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri olduğu açıklanırken, fuara 100’ün üzerinde yayınevi katılarak, kendi yayınlarını tanıttı. Birçok yayınevi gibi fuara katılan HKÜ, ilk kez bir kitap fuarında kendi kitap ve dergilerini tanıttı. Yayınevi tanıtımını bir stantta gerçekleştiren HKÜ, üniversite kitaplarının ve dergilerinin tanıtımının yanı sıra standı ziyaret eden misafirlere, HKÜ Dergi ve Kitaplarından hediye etti.

HKÜ YAYINLARI ÜNLÜ EDEBİYATÇILARIN ESERLERİ KADAR YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

1. Kitap ve Kültür Fuarı büyük bir coşku ve heyecan ile yapılırken, birçok tanınmış edebiyatçının da buluşma adresi oldu. Nuri Pakdil, Rasim Özdenören gibi tanınmış edebiyatçılar bu isimlerden bazısı olurken, fuara katılım yapan tüm yazarlar ilgili yayınevlerinde imza günleri düzenledi. HKÜ tarafından çıkarılan kitap ve dergilerin ilk kez tanıtıldığı fuarda, HKÜ Yayınevi Sorumlusu ve aynı zamanda Kütüphane Müdürü Mustafa Cesur tarafından tanıtıldı.Tanıtılan HKÜ yayınları yoğun ilgi gördü.