Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gazikent Gençlik Merkezi tarafından 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşu dolayısıyla Hokey Turnuvası düzenlendi.

Gazikent Spor Salonu’nda düzenlenen Hokey branşı Kurtuluş Kupası’nda renkli görüntüler yaşanırken, turnuvaya Ali Ege Spor Kulübü, Akdora Spor Kulübü A, Akdora Spor Kulübü B, Manas Spor Kulübü, Doruk Spor Kulübü A ve Doruk Spor Kulübü B takımları olmak üzere 6 takım katıldı. Turnuvada erkekler ve bayanlar olmak üzere iki kategoride yarışan takımların müsabakası kıyası geçerken dereceye giren takımlara ise ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

Turnuva sonunda dereceler ise şöyle oluştu:

Erkeklerde Ali Ege Spor Kulübü birinci olurken, Akdora Spor Kulübü A takımı ikinci, Doruk Spor Kulübü üçüncü ve Manas Spor Kulübü ise dördüncü olarak turnuvayı tamamladı. Bayanlar kategorisindeki müsabakalarda ise Doruk Spor Kulübü birinci, Manas Spor Kulübü ikinci, Akdora Spor Kulübü A takımı üçüncü ve Akdora Spor Kulübü B takımı dördüncü oldu. Bu dereceler sonunda ise düzenlenen tören ile birlikte takımlara madalyaları ve kupaları takdim edildi. Müsabakalara katılan tüm sporculara ise katılım belgesi verildi.