Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’i makamında ziyaret eden Başkan Nakıboğlu’na Gaziantep OSB Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal eşlik etti.

OSB’LER İHRACATA, İSTİHDAMA VE MESLEKİ EĞİTİME CİDDİ KATKI SAĞLIYOR

Ziyarette Koçer’e yeni görevinde başarılar dileyen OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu,“Hükümetimizin belirlemiş olduğu 2023 hedefleri doğrultusunda OSB’lere düşen rol çok büyük. Organize Sanayi Bölgeleri modeli Türkiye’nin sanayileşmesinde ve sanayinin Anadolu’ya yayılmasında büyük katkı sağlamış bir sistem. OSB’ler ihracata, istihdama ve mesleki eğitime ciddi katkı sağlıyor. OSBÜK olarak dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olma hedefinde üzerimize düşeni yapacağız. Ve bu konuda çok önemli bir rol üstleneceğiz” dedi.

"AR-GE, İNOVASYON VE MARKALAŞMANIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Nejat Koçer, "Ekonomik kalkınmada Ar-Ge, inovasyon ve markalaşmanın önemini bilen biri olarak, Türkiye’nin kalkınma modelinin buradan geçtiğine inanıyorum” dedi. Koçer,“Organize Sanayi Bölgelerini yakından tanıyorum. OSB’lerin Türkiye ekonomisine katkısı ve ihracatta olan payı çok önemli. OSBÜK’ün her zaman yanındayız. OSB’lerin sorunları için elimizden geleni yapacağız" dedi.