İslahiye Tekvando Spor Kulübü, Antalya’da düzenlenen şampiyonada ülkemize bir altın birde gümüş ve bronz madalya kazandırdı.

67 ülkenin katıldığı Uluslararası Tekvando Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden İslahiye Tekvando Spor Kulübü sporcuları Eda Nur Aslan ve Şaziye Ceren Şimşek hem ülke olarak hem de İslahiye ilçesi olarak göğsümüzü kabarttılar. Şampiyonada Şaziye Ceren Şimşek Pomse Senkron katağorisinde birincilik, bir de 3’lük alarak ülkemize bir altın birde bronz madalya kazandırırken, diğer sporcu Eda Nur Aslan ise 51 Kilo müsakabasında 2. olarak ülkemize gümüş madalya kazandırdı.

İslahiye Tekvando Spor Kulübü Tekvando Milli Antrenörü Muhammed Oğuzcan, "Sporcularımla birlikte kazandığımız başarıları merdiven altı yerlerde çalışarak aldik. Ancak bize daha sağlıklı ,daha geniş nezih 300-400 metre kare geniş salonlar tahsis edilirse daha büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Bana ve sporcu kardeşlerimize destek verildiği takdirde ülkemizi Dünya Şampiyonası ve Olimpiyatlarda temsil eder ve orada daha iyi dereceler kazanacağımızı belirmek isterim. Yüzlerce çocuğumuz sokaklarda ve internet cafelerde heba olurken biz onları alıp Türk sporuna kazandırmak isteriz. Benim tek isteğim daha iyi çalışabilecek ortamların bizlere sağlanmasıdır" dedi.