Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan rütbeli personel ve askerler, ‘‘Dünya Çocuk Kitapları Haftası’’ nedeniyle kardeş oldukları Yağdöver Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti.

Şahinbey ilçesine bağlı Yağdöver Köyü ilköğretim Okulu’na giden Jandarma ekipleri, öğrenciler tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı. Jandarmaya sohbet imkanı bulan öğrenciler hem birlikte ders işledi hem de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Jandarma da içinde bulunulan haftanın önemine değinerek en güzel aktivitelerin başında kitap okumanın geldiği konusuna dikkat çekti. Jandarma ekipleri, kitap okuma alışkanlığını kazandırmak maksadıyla, öğrencilere yaşlarına uygun olacak şekilde kitap hediye etti.

Faaliyet nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Yağdöver Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Güneş, ‘‘Kitap okuma konusunda çocuklarımıza alışkanlık kazandırmak en önemli görevlerimizin başında gelmektedir. Bu konuda en az biz öğretmenler kadar kendisini sorumlu hisseden ve özveri gösteren Jandarma Teşkilatına sonsuz teşekkür ediyoruz’’ dedi.