Gaziantep İl Jandarma Komutanlığında görevli rütbeli personel ve askerler, Şahinbey İlçesine bağlı Bekişli İlköğretim Okulunu şehir merkezindeki sinema salonuna götürdü.

Sabah saatlerinde okula gelen Jandarmalar, çocukları Jandarma araçlarına bindirdi ve şehir merkezindeki Sanko Park Avşar sinemalarına götürdü. Burada vizyona yeni giren ‘‘Ayı Maya’’ isimli çizgi film, jandarma personeli ve öğrenciler tarafından hep birlikte izlendi.

Öğrencilerin büyük çoğunluğu, hayatlarında ilk kez sinemaya geldiği için büyük bir mutluluk yaşadı. Filmi beğeniyle takip eden öğrenciler Jandarma ağabeylerine bu güzel etkinlik nedeniyle teşekkür etti. Film bittikten sonra alışveriş merkezini de gezen öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Faaliyet tamamlandıktan sonra öğrenciler tekrar Jandarma araçlarına bindirilerek köylerine bırakıldı. Öğrenci aileleri, Jandarma personeline teşekkür ederek onlara sevgi gösterisinde bulundu.

Bekişli İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ali Ağgün, duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘‘Öğrencilerimizin neredeyse tamamı hayatlarında ilk kez sinemaya gitti. Onlar için son derece güzel ve anlamlı bir sosyal etkinlik oldu. Öğrencilerimiz bundan sonra da, sürekli jandarma ağabeylerinin yollarını gözleyeceğini düşünüyorum Çünkü onlarla birlikte olmaktan ve zaman geçirmekten büyük keyif aldılar. Bu etkinlikte emeği geçen tüm jandarma personeline teşekkür ederiz’’ dedi.