Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Kadın Girişimcileri Destekleme Ofisi (KAGİDO) tarafından düzenlenen seminerde başarının ipuçları anlatıldı.

GTO Kadın Girişimcileri Destekleme Ofisi tarafından düzenlenen “Kadın Girişimciler için Başarıya Giden Yolda Engellerin Tespiti ve Çözümleri” konulu seminerde kadın girişimci ve girişimci adaylarına Bahar Kayserilioğlu ve Tolga Argın tarafından başarının ipuçları verildi.

Seminerin açış konuşmasını yapan GTO Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Acıoğlu, ekonomide kadının varlığının önemine dikkat çekerek, kadının kalkınmanın en önemli temel taşı olduğunu söyledi. Acıoğlu, “GTO KAGİDO olarak Gaziantep gibi girişimci bir kentte kadın girişimcilerimizin sayısını artırmak, onların başarılı bir şekilde yol almalarını sağlamak adına destek olmaya çalışıyoruz. Kadınları ister kentte ister kırsalda olsun ekonomiye birer aktör olarak katmalıyız" dedi.

Karuna Yönetim Danışmanlığı Uzmanları Bahar Kayserilioğlu ve Tolga Argın, katılımcılara firmaların pazarlama, markalaşma, üretim, insan kaynakları ve aile şirketlerinde kurumsal yönetim başlıklarında karşılaştıkları sorunlar ve alabilecekleri önlemler hakkında bilgiler verdi.

Katılımın yoğun olduğu toplantıda girişimci kadınlar firmaları hakkında check-up yapma fırsatı buldular.