Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesini ziyaretinde, MÜSİAD Başkanı Kurt Alı Kılçık’ın ‘Burada ki çalışmalarınız sizi 81 ilden bir tanesine vali yapar” konuşmasına alkış tutarak sevinçle karşıladı.

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, MÜSİAD Gaziantep Şubesini ziyaret ederek, MÜSİAD Başkanı Kurt Ali Kılçık ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek, bir toplantı gerçekleştirdi. Burada ilk olarak bir açıklama yapan MÜSİAD Başkanı Kurt Alı Kılçık, Gaziantep’i yönetenlerle, hizmet verenlerin kol kola verip Gaziantep’i daha yukarılara taşımanın kendileri için bir görev olduğunu ifade ederek, “Gaziantep için daha iyi neler yapabiliriz, neler yapmalıyız bunları istişare etmeliyiz. Birbirimizle fikir alışverişinde bulunmalıyız, ufuk açıcı yeni vizyonlar belirlemeliyiz. Alt yapı hizmetlerde ve diğer hizmetlerde bunları düşünerek hareket etmeliyiz. İlçemizin büyük bir bölümü çarpık kentleşme içerisinde. 2004’den bu yana Şahinbey’de bir ivme başladı. Kaçak yapılaşmaya müsaade edilmediği için 2004’de başlayan kıvılcım, 2009’da müthiş bir ivme ye dönüştü" dedi.

MÜSİAD Başkanı Kurt Alı Kılçık, konuşmasının sonunda Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın’a hitaben, “Genç ve dinamik bir kaymakamsınız. Burada ki çalışmalarınız siz inşallah 81 ilden bir tanesine vali yapar. Burada başarılı işlere imza atın ki gönderelim sizi “ sözlerine Kaymakam Aydın alkış tutarak destek verdi.

“DEVLET HALK İÇİN VARDIR”

MÜSİAD Başkanı Kurt Alı Kılçık’ın konuşmasının ardından açıklama yapan Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, “Felsefemde şöyle bir anlayış vardır. Daha doğrusu böyle olması gerektiğine hep inanmışımdır. Devlet halk için vardır. Antep’te ne kadar STK, ne kadar vatandaş, ne kadar mahalle ve ne kadar insan varsa bütün bunlar için insan vardır. Burada bu kadar STK ve bu kadar insan olmazsa Şahinbey Kaymakamlığının bir anlamı olmaz. Bu anlamda bizimde işimiz, çalıştığımız bölge de halkın huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamasına katkıda bulunmaktır “ diye konuştu.