Forum Gaziantep, ziyaretçilerinin yoğun ilgisi ve talebi üzerine kazandıran kampanyasına devam ediyor. 27-31 Ekim arasında en az 1 en fazla 8 fiş/fatura ile toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Forum Gaziantep’ten anında 50TL yüklü Para Kart kazanıyor.

Bölgenin en gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, düzenlediği ‘çok kazandıran’ Para Kart kampanyasını ziyaretçilerinden gelen yoğun istek üzerine uzatıyor.

Ekim ayında ziyaretçileriyle buluşmasının 1. yılını kutlayan ve ziyaretçilerine 50TL’lik Para Kart dağıtan Forum Gaziantep, kazandırmaya devam ediyor. 27-31 Ekim tarihleri arasında çeşitli mağazalardan en az 1, en fazla 8 fiş/fatura ile toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yapan Forum Gaziantep ziyaretçileri, anında 50 TL yüklü ‘Para Kart’ sahibi oluyor. Üstelik Para Kartlarına yüklenen hediye TL’leri anında Forum Gaziantep’te bulunan mağazalarda kullanabiliyor.

Hipermarket, kuyum, alkol ve tekel harici bütün mağazalarda geçerli olan hediye parayı tek bir seferde veya birkaç farklı mağazada harcamak mümkün. Stoklarla sınırlı olan Para Kart’ların son kullanım tarihi ise 30 Kasım 2014.