Muharrem Ayı dolayısıyla Naksan Holding tarafından 25 bin kişiye aşure ikramı yapıldı.

Naksan Holding Onursal Başkanı Şıh Mehmet Nakıboğlu tarafından yaptırılan aşureler, Gaziantep’te bulunan camiilere, öğrenci yurtlarına, vakıflara, derneklere, resmi kurumlara, yardıma muhtaç ailelere, Naksan çalışanlarına, ailelerine ve akrabalarına dağıtıldı.

Naksan Holding her yıl olduğu gibi bu yılda Cuma namazı sonrası bir çok camii de geleneksel hale gelen aşure dağıtımını gerçekleştirdi. Yoğun ilgi gören aşure dağıtımı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar Şıh Mehmet Nakıboğlu’naaşure dağıtımı ile ilgili olarak teşekkür etti.

Geleneksel olarak düzenlenen aşure etkinliğine bu yıl bir yenisini daha eklediklerini hatırlatan Naksan Holding Personel ve İdari İşler KoordinatörüMuhittin Karatop, “Barışın, kardeşliğin ve kucaklaşmanın günü olan Aşure günü tüm insanlığa ve Müslümanlara hayırlı olsun. Bu mübarek ayın bütün İslam dünyasına ve insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

Her yıl geleneksel olarak vatandaşlarımıza ve personellerimize aşure ikramında bulunuyoruz diyen Muhittin Karatop, “Bu vesileyle insanlara bolluk ve bereketin simgesi olan Muharrem Ayı’nı hatırlatmak istedik. Türk halkı olarak dil, din, ırk farkı gözetmeden birlik beraberlik içerisinde olursak huzur buluruz. Muharrem ayının en güzel sembollerinden olan aşureyi dağıtarak, bu güzel kültürün yeni nesle anlatılmasını ve yaşatılmasını arzu ediyoruz.” diye konuştu.