MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık, "Refahın ve mutluluğun sürekli devam etmesi dileğiyle 2015 yılına giriyoruz" dedi.

Kılçık, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında, "Rahmet ve bereket dolu günlerin geçtiği 2014 yılı sona ererken, hakkın ve hukukun, barışın ve güvenin, adaletin ve fırsat eşitliğinin, refahın ve mutluluğun sürekli devam etmesi dileğiyle 2015 yılına giriyoruz” ifadelerini kullandı.

Üyeleriyle birlikte dayanışma içerisinde olan şubelerinin, ekonomik ve sosyal hayat üzerindeki faaliyet ve sorumluluklarını yüksek ahlak ve adalet olgusundan ödün vermeden, Allah’a karşı verilecek hesap şuuruyla yerine getirmeye çalıştığını vurgulayan Kılçık, şunları kaydetti:

“Şubemizin kuruluşundan bu yana, kat ettiği onur verici mesafe ve performans, 2015 yılına ilişkin beklentileri yüksek tutmamıza vesile olmaktadır. Bu sebeple geniş bir temsil yelpazesine sahip derneğimiz, içinde bulunduğumuz toplum refahının maddi ve manevi açıdan yükselmesini sağlayacak önemli çalışmalar içerisindedir. Bu vesileyle 2015’e girerken, yeni yılın ülkemize, Gaziantep’imize ve tüm MÜSİAD ailesine, sevdikleri ile beraber sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir yıl olmasını diler, sevgi ve saygılar sunarım."