Ampute Futbol Süper Lig’inde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı, kendi sahasında konuk ettiği Ankara Genç Engeliler takımını 5 golle mağlup etti.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı daha maçın 5. dakikasında Cüneyt’in golüyle 1-0 öne geçti. Daha sonra Barış, Osman, Ali Fıstıkçı ve Nurettin’in golleriyle rakip takımı ablukaya alan Şahinbey Ampute Futbol takımı karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

“SPORSEVERLERİ MAÇLARIMIZA DAVET EDİYORUZ”

Oynanan oyundan memnun kalan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, ’’Güzel bir maç oldu ve iyi bir galibiyet kazandık. Bu takım ligi en iyi yerde bitirmek için kuruldu ve kendilerine yakışır şekilde mücadele ediyorlar. Bizim vatandaşlarımızdan beklentimiz ampute takımımızın maçlarına gelmeleri ve onlara daha çok destek olmaları. Bütün sporseverleri maçlarımıza davet ediyoruz. Takıma ve bizleri yalnız bırakmayan Mehmet Tahmazoğlu Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

"GALİBİYETİ BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA HEDİYE EDİYORUZ”

Maçın ardından konuşan Şahinbey Ampute Futbol Takımı Teknik Direktörü Ökkeş Böke ise, karşılaşmanın zor geçtiğini fakat pozisyonları değerlendirerek farka gittiklerini söyledi. Böke, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakibimiz iyi bir takımdı. Bizim takımda çok iyi ve bugün futbolcularımız güzel bir oyun sergilediler. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirdik ve 5 gollü bir galibiyet yakaladık. Bu galibiyeti bize her zaman destek olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve Kulüp Başkanımız Cuma Güzel’e hediye ediyoruz” diye konuştu.