Gaziantep Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın ve beraberindeki kurum amirleri vatandaşlarla birlikte sabah yürüyüşü ve kahvaltı yaptı.

Sabah saatlerinde Sarıbaşak köyüne gelen Kaymakam ve diğer kurum amirleri, buradan yürüyüşe başladı. Yürüyüş esnasında vatandaşlar da protokole katılınca sohbet dolu keyifli bir yürüyüş icra edildi. Yaklaşık 7 km.’lik yürüyüş parkuru Sarısalkım köyünde son buldu. Yürüyüş bittikten sonra hep birlikte köy kahvaltısı yapıldı. Vatandaşlar ve kurum amirleri değişik konularda fikir alışverişinde bulunarak kahvaltının daha da verimli geçmesini sağladı. Kahvaltı bittikten sonra Şahinbey protokolü, köylülere teşekkür etti ve vedalaşarak köyden ayrıldı.

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, ‘‘Bugün Sarıbaşak Mahallesinden Sarısalkım’a doğru yaklaşık 7 km.lik bir parkur yürüdük. Parkur sonunda da Sarısalkım Mahallesinde çok güzel bir köy kahvaltısı yaptık. Faaliyete kurum amiri arkadaşlarımız, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız da katıldı. Hem spor yaptık hem de değişik konularda fikir alışverişinde bulunduk. Bu sayede vatandaşlarımızla olan samimiyetimizi daha da pekiştirdik. Bu etkinliğin her yönüyle örnek teşkil eden bir faaliyet olduğunu düşünüyorum. Biz bu faaliyeti son 2 aydır her cumartesi yapıyoruz. Bu süreçte 25 köyümüzü bizzat yerinde gördük ve vatandaşlarımızla birebir görüşerek onları daha yakından tanıma imkanına eriştik. Her gittiğimiz yerde bizleri sevgiyle karşılan ve bizim için seferber olan Şahinbeyli vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Faaliyet nedeniyle Sarısalkım Muhtarı Hakkı Beyazay da, ‘‘Bugün Kaymakamımızın önderliğinde çok güzel bir faaliyet icra ettik. Faaliyete komutanlarımız, emniyet müdürümüz ve diğer daire amirlerimiz de tam kadro olarak katılım sağladı. Bu sayede birbirimizle daha iyi kaynaştık ve daha samimi olduk. Bu etkinliğin tüm Türkiye’ye örnek olması gereken bir faaliyet olduğunu değerlendiriyorum. Bu vesileyle başta kaymakamımız sayın Selami Aydın olmak üzere, tüm Şahinbey protokolüne teşekkür ediyorum’’ dedi.