Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey’de oturan ve yeni doğan bebeklerin evlerinde ziyaret edildiği ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ kapsamında doğan 24.000’inci bebekler olan Kaya ailesinin, üçüzlerini ziyaret etti.

60’ıncı Yıl Mahallesi’nde oturan Kaya ailesini ziyaret eden, Başkan Tahmazoğlu, Gizem, Muhammed Cebrail ve Ali kardeşlere hayırlı uzun ömürler dileyerek, bebeklere, altın ve battaniye hediye etti.

2011 yılından bu yana Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen hoş geldin bebek projesi kapsamında 24.000 ailenin evlerinde ziyaret edildiğini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, üçüz bebeklerimizi evlerinde ziyaret ettik. Belediyecilik hizmetleri doğumdan ölünceye kadar devam eder diye düşünüyor ve bunu uyguluyoruz. 2011 yılında başladığımız hoş geldin bebek projesi kapsamında Şahinbey’de doğan her bebeğimizi evinde ziyaret ediyoruz. İl Sağlık Müdürlüğünden bir ebemiz, ziyaret edilen ailemize bebek güvenliği, sağlığı, bakımı, gelişimi, kadın sağlığı, topuktan kan alma bilgisi, aile planlaması, anne sütü eğitimi ve aşılarla ilgili bilgiler vermektedir. Belediye olarak bizde dünyaya yeni gelen bebeklerimize hoş geldin hediyesi olarak battaniye ve bebek takımı hediye ediyoruz. Böylelikle daha iyi ve sağlıklı bir nesil yetiştirme noktasında katkı sağlamaya çalışıyoruz. Üçüzlerimizle birlikte 24.000’inci bebeklerimiz evinde ziyaret edildi" dedi.

"TAHMAZOĞLU BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ"

Doğum sonrası evlerinde ziyaret edilerek hatırlandıkları için çok sevindiklerini ve şaşırdıklarını ifade eden anne Leyla Kaya ise kapılarını çalan Hoş Geldin Bebek ekibini karşılarında görünce çok şaşırdıklarını ifade ederek, “Kapımız çalınınca çok şaşırdık. Şahinbey Belediyemizden gelen ekipler, çocuğumuzun sağlıklı bir şekilde gelişimi için bize gerekli bilgileri verdiler. Bizde gördük ki bazı şeyleri eksik biliyormuşuz. Böyle bir projeyi hayata geçirdiği ve bizleri evimizde ziyaret ettiği için Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyoruz" dedi.