Şahinbey Belediyesi’ne evlenmek için başvuru yapan motosiklet tutkunu çift, Şahinbey Kültür Merkezi’nde kıyılacak nikaha, gelin arabası gibi süsledikleri motosikletle geldi.

Şahinbey Kültür Merkezi’nde evlenen 28 yaşındaki Necati Erol ve 20 yaşındaki Zübeyde Durur çifti, gelin aracı olarak tutkunu oldukları yarış motorunu kullandı. Kültür Merkezine gelinlik ve damatlıkla bindikleri motosikletle gelen çifti arkadaşları da yalnız bırakmadı. 20 yarış motoru ile düğün konvoyu oluşturan Durur çift, yarış motoru tutkunu oldukları için düğün arabası yerine motorlarını kullandıkları söyledi.

Eşi ile bir yıl önce tanıştığını belirten Necati Erol Durur, “Eşim daha önceleri motora binmeye korkuyordu. Zamanla bu korkusunu yendi. Benim önceki aşkım motorumdu. 13 yıldır bir yarış motoru tutkunuyum. Hayalimiz böyle bir şeydi. Değişik bir şeyler yapalım istedim” dedi.

Yakınlarına kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı için teşekkür eden gelin Zübeyde Durur ise, “Yarış motorunu gelin arabası gibi yapmak çok güzel oldu. Ben de eşimin sayesinde bir motor tutkunu oldum. Buraya gelip bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan motorcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çift, Şahinbey Kültür Merkezinde yapılan işlemleri sırasında personelin hızlı ve güler yüzlü tutum sergilediklerini ifade ederek Şahinbey Belediyesi’ne teşekkür etti.

Nikah töreninin ardından motosiklete binen Necati Erol ve Zübeyde Durur çifti, oluşturulan motosiklet konvoyu ile Kültür Merkezinden ayrıldı.