25-26 Kasım 2014 tarihinde Antalya Belek’te yapılan Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonasında başarılı olan Gaziantepli tekvandocular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ı ziyaret etti.

Ziyarete Gaziantep Tekvando İl Temsilcisi Veysel Döşüçukur ile birlikte Antalya’nın Belek İlçesinde yapılan G1 Tekvando Festivalinde başarılı olan ve 49 kiloda altın madalya kazanan Zehra Döşüçukur, 75 kiloda Avrupa Para-Tekvando Şampiyonasında Bronz madalya kazanan Mehmet Serkan Serpici, 61 kiloda bronz madalya kazanan Kadir Atılgan, Turkish Open Şampiyonasında 57 kiloda Yıldızlar Kategorisinde yarışarak altın madalya kazanan Muhammed Emin Tabur, 51 kiloda Yıldızlarda Gümüş Madalya kazanan Eda Nur Aslan, Poomsae kategorisinde Altın madalya kazanan Ceren Şimşek ve bronz madalya kazanan Elife Döşüçukur katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, ”Öncelikle tekvando branşında, Antalya’da düzenlenen müsabakada ülkemizi ulusal ve uluslararası alanda başarıyla koşuşturan tekvandocularımızı burada ağırlamış bulunmaktayız. Avrupa şampiyonu olan kızımız Zehra Döşüçukur’u buradan tebrik ediyorum. Ülkemizi uluslararası alanda başarıya koşturdu. Antrenör arkadaşlara ve diğer sporcu arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. Ülkemiz adına bu başarıların devamını temenni ediyorum” dedi.

Gaziantep Tekvando İl Temsilcisi Veysel Döşüçukur ise, ”Antalya’da yapılan uluslararası ve Avrupa şampiyonalarında tekvando branşında çok güzel başarılar aldık. Tabi bu başarıları kazanmamızda en büyük etken il müdürümüz Sayın Ömer Faruk Şiran’dır. Manevi desteğiyle, organizasyonlarımıza katkı sunmasıyla bu çocuklarımız orada şampiyonluklar getirdiler” dedi.

Şampiyonada altın madalya kazanan Zehra Döşüçukur, ”Antalya’da yapılan Kulüpler Avrupa Şampiyonasında birinci oldum. çok mutluyum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Öncelikle İl Müdürümüze, babama ve aynı zamanda antrenörüme çok teşekkür ediyorum. İnşallah devamı gelecektir” dedi.

Para-tekvando Şampiyonasında Bronz madalya kazanan Mehmet Serkan Serpici de, ”Antalya’da yapılan Para-tekvando Şampiyonasında 3. oldum. Bizlere destek olan hocalarımıza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ederim. Bizler için hiçbir şey engel değil. Bunu bize öğrettiler. İnşallah başarılarımızın devamı gelecektir” dedi.

Yıldızlar Kategorisinde yarışarak altın madalya kazanan Muhammed Emin Tabur ise konuşmasında, “3 maç yaparak birinci oldum. Öncelikle antrenörüm olan babam Cuma Tabur’a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretin sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi