SANKO Üniversitesi bilimsel, sosyal, kültürel etkinliklerde, aktif bir şekilde yer almaya devam ediyor.

Türkiye İnovasyon Haftası, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, “Türkiye İnovasyonla Geleceğe Koşuyor” sloganıyla Gaziantep Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri Hüseyin Çelik ve Halil Mazıcıoğlu, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ihracatçı birlikleri başkanları, sanayiciler ve üniversite öğrencilerinin katıldığı etkinlikler kapsamında, SANKO Üniversitesi de stant açtı.

5 - 7 Kasım 2014 tarihleri arasında kutlanacak olan hafta kapsamında, yurtiçinden ve yurtdışından gelen başarılı birçok akademisyen, iş adamı ve yönetici, konferans ve panellerle geleceğin meslek sahibi adaylarına yol gösteriyor.

Türkiye’nin en yeni üniversitelerinden olan SANKO Üniversitesi standında da bu tarihler arasında akademisyen ve yöneticiler tarafından geleceğe dönük hedeflerini belirlemek isteyen gençlere ve katılımcılara üniversite hakkında bilgiler veriliyor.

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2014 - 2015 akademik yılında ilk öğrencileriyle eğitim hayatına başlayan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde eğitim veriliyor.