SANKO Üniversitesi, Öğretmenler Günü dolayısıyla Orhan Sevinç Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ne ziyarette bulundu.

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav ve SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nalan Akbayrak, Okul Müdür Vekili Şeref Sarıaltun’u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Orhan Sevinç Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleriyle de sohbet eden Prof. Dr. Sınav, sağlık eğitiminin önemine değindi. Prof. Dr. Sınav, “Sağlıkta yapılan bir hatanın telafisi mümkün olmuyor. Sağlık alanında gerek lise, gerekse üniversite düzeyindeki gençlerimizin eğitimleri bu nedenle çok daha önem kazanıyor” dedi.

SANKO Üniversitesi olarak, sağlık alanında yapılan çalışmalarda akademik ve sosyal programlarda işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getiren Prof. Dr. Sınav, “Bu ziyaret bizim için bir ilk ve devamı gelecek. Özellikle sağlık alanındaki uygun projeleri destekliyoruz. Kapımız herkese açık” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Sınav, “Sizin huzurunuzda, eğitimin temel taşları tüm öğretmenlerimizin ellerinden öperek, öğretmenler gününü kutluyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

Okul Müdür Vekili Şeref Sarıaltun ise SANKO Üniversitesi’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Ziyaret öğretmenlere karanfil takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.