Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav ve Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

2014-2015 eğitim-öğretim yılında öğrencilerini kabul ederek eğitim hayatına başlayan Sanko Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Sınav ile Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürlüğü ve Sanko Üniversitesi Genel Sekreterliği görevini yürüten Dr. Yusuf Ziya Yıldırım Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir açıklama yapan Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav "Üniversitemizin açılışından sonra çeşitli ziyaretlere başladık. Bu meyanda Oğuzeli ilçemize ve Belediye Başkanımıza da hayırlı olsun demeye ve meşhur nar suyundan içmeye geldik. Tabi Oğuzeli ilçemiz Gaziantep’imizin stratejik öneme sahip en büyük ilçelerinden birisi. Sahip olduğu doğal güzellikleri Havalimanına yakın olması, doğal ürün zenginlikleri ile potansiyeli ve geleceği olan bir ilçe. Bu nedenle de çok değerli başkanımız Mehmet Sait Bey’e ziyarete geldik. Kendileriyle fikir alışverişinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ise yaptığı kısa açıklamada, Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav ve Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yıldırım’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Kılıç açıklamasında Sanko Holding’in Gaziantep ve Türkiye için önemli bir değer olduğunu ifade ederek, "Sanko Gaziantep’in öz sermayesi olan ve şuan Türkiye’nin farklı bölgelerindeki yatırımları ile binlerce insana istihdam sağlayan önemli bir kuruluşumuzdur. Yaptıkları çalışmaları takdirle izliyoruz, yeni açılan Sanko Üniversitesi de geleceğin doktorlarını ve sağlık çalışanlarını yetiştirecek Gaziantep’imize yeni bir soluk kazandıracak önemli bir bilim merkezi olacaktır. Başarılarının devamını diliyor ve ziyaretleri ile bizi onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.