Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Güvenevler Mahallesi’nde bulunan 4 bin 470 metrekare alan üzerinde yeni bir park-otopark inşa etti. Ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının yapıldığı park-otopark, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Şehitkamil Belediyesi, park ve yeşil alan düzenlemelerine bir yenisini daha ekliyor. İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye park-otopark çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Güvenevler Mahallesi 51 Nolu cadde 138 Nolu sokakta bulunan 4 bin 470 metrekare alan üzerinde yeni bir park-otopark yapıldı. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park içerisinde yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını da tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sundu. Yapılan park-otopark çalışmasıyla birlikte mahalle sakinleri otopark sıkıntısı yaşamıyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerine bir çok hizmetin geldiğini dile getiren Güvenevler Mahalle Muhtarı Uğur Gökçek, “Güvenevler Mahallesi 51 Nolu cadde 138 Nolu sokakta vatandaşlarımız daha önce otopark konusunda sıkıntı yaşıyordu. Bu sıkıntının giderilmesi için Şehitkamil Belediyemiz bulunduğumuz alan üzerine park-otopark yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sundu. Belediyeden arkadaşlarımız parkın ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını da bitirdi. Diğer taraftan otoparkın eksik kalan bölümleri de hızlı bir şekilde yapımı devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde çevre düzenlemesinin de bitmesiyle birlikte daha güzel bir görünüme kavuşacak. Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemize her türlü hizmet geliyor. Bu yapılan çalışmayla da birlikte hizmeti almaya devam ediyoruz. Güvenevler Mahalle muhtarı olarak mahallemize yapılan bütün hizmetlerden dolayı, başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.