Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı içerisinde yer alan izci kampına katılan Tuncay Aykaç Ortaokulu öğrencileri, kamp programı içerisinde yapılan etkinliklerde mutluluk ve heyecanı bir arada yaşadı. Gün boyunca birbirinden farklı oyunlarla okul stresini üzerlerinden atan öğrenciler, bir yanda da kendileri için hazırlanan ikramları Dülük Tabiat Parkının enfes havasında tüketmenin keyfini yaşadılar.

OKULLARDAN ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ GENÇLİK KAMPINA YOĞUN İLGİ

2014-2015 eğitim- öğretim yılında kapılarını il genelinde faaliyet gösteren orta okul ve liselere açan Şehitkamil Belediyesi izci kampı, okullardan yoğun ilgi görüyor. Haftanın 6 günü konaklamalı ve günlük programlarının yapıldığı Şehitkamil Belediyesi izci kampında, katılımcılar birbirinden keyifli oyunlarla günlük yaşamın stresini üzerlerinden atıyor. İzci kampı izci liderleri ve eğitmeni Cuma İçigen, kamp alanı ile yaptığı bilgilendirmede, “Şehitkamil Belediyesi izci kampında şu anda haftanın 6 günü çeşitli etkinlikler ve programlar düzenleniyor. İzcilik ve kamp faaliyetleri içerisinde haftanın 2 günü konaklamalı 4 günü ise günübirlik kamplar gerçekleştiriyoruz. Kamplara katılan tüm öğrencilerimiz, doğayla iç içe bir ortamda birbirinden keyifli etkinliklere katılıyor, birbirinden eğlenceli oyunlar oynuyor. Uzman eğitmenler nezaretinde sportif etkinliklere katılıyorlar. Gerek günü birlik kamplarda gerekse de konaklamalı kamp faaliyetlerinde katılımcılar, tesisten ayrılırken mutlu ve bir o kadarda günlük yaşamın stresinden bir nebzede olsa arınmış şekilde ayrılıyorlar. Bu durumda bizleri oldukça memnun ediyor. Ben eğitim - öğretim yılının sonuna kadar devam edecek olan kamp faaliyetlerimize tüm okullarımızı davet ediyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında yapılan etkinliklere keyifli bir gün geçiren Tuncay Aykaç Ortaokulu öğrencileri, verilen hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, “Okulumuzun kapısından Şehitkamil Belediyemize ait bir servisle kamp alanına geldik burada bizleri güler yüzlü ve alanlarında son derece deneyimli eğitmenler karşıladı. Gün boyunca birbirinden farklı ve keyifli etkinliklere katılarak, okul temposunun ve günlük hayatın stresini üzerimizden attık. Şehitkamil Belediyemizin bizler için hazırlattığı ikramları tertemiz havada yiyip içtik. Tüm bu imkanların ücretsiz bir şekilde sunulması bizler ve arkadaşlarımız adına mutluluk verici. Biz tüm arkadaşlarımız adına Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştular.