Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu üzerinde kamulaştırmaya evi veya arsası giden vatandaşların mağdur olmamaları için Seyrantepe konutlarıyla destek çıktı. Seyrantepe konutlarından daire alan vatandaşlar, gezdikleri yeni evlerine hayran kalarak, memnuniyetlerini dile getirdi.

Şehitkamil ilçesinde başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesiyle vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına önemli çalışmalar yapan Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu üzerinde kamulaştırmaya evi veya arsası giden vatandaşların mağdur olmamaları için Seyrantepe’de yaptığı konutlarla da aileleri ev sahibi yapıyor. Kentsel dönüşüme ev ve arsalarını vererek, Seyrantepe konutlarından ev sahibi olan aileler, modern yapısıyla inşa edilen konutları yerinde incelediler. Örnek daireyi gezen aileler, yapılan kaliteli ve modern daireye hayran kaldılar.

Seyrantepe konutları projesiyle evlerinin karşılığını aldıklarını dile getiren Fatih Suveren, yeni yaşam alanlarının eskisine oranla çok daha modern ve kaliteli olduğunu söyledi. Bu projenin kendilerini mağdur etmediklerini ifade eden Fatih Suveren, “Fevzipaşa Mahallesi’nde oturduğumuz için evimiz kentsel dönüşüm alanına giriyordu. Bizde evimizi Şehitkamil Belediyesine kamulaştırmaya verdik. Bunun yerine Belediyemizin kamulaştırmaya evi gidenlerin mağdur olmamaları için yaptırdığı Seyrantepe konutlarından bizde evimizin karşılığı bir ev aldık. Bugünde eşim ile birlikte gelip örnek daireyi gezdik. Daireler kaliteli ve çok güzel bir şekilde yapılmış. Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu bizlere daha modern ve daha kaliteli bir yaşama imkanı sundu. Evimizi de kamulaştırmaya verdiğimiz için hiçbir şekilde pişman değiliz aksine çok mutluyuz. Bizlere böylesine güzel imkanlar sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.