Şehitkamil Belediyesi geçtiğimiz yıllarda vatandaşların istek, şikayet ve talep gibi konuları danışabilmeleri için kurmuş olduğu “Çağrı Merkezi” güler yüzlü ve uzman personelleriyle 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen talep, istek ve şikayetler yerine getirildikten sonra yine görevliler tarafından vatandaşlara geri dönüş yapılarak bilgi veren uzman personel, günde yaklaşık 200 çağrıya cevap vererek, vatandaşlar ile belediyede sorumlu birimler arasında küçük köprü oluşturmuş durumda.

KURUMSALLAŞMAYA ÖNEM VERİYORUZ

Göreve geldiği andan itibaren kurumsallaşmaya önem veren ve bu alanda çeşitli projeleri hayata geçiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimizde önceliğimizi kurumsallaşmaya verdik. Bu konuda farklı projelere imza attık. Çağrı Merkezi de bu projelerimizden birisiydi. Özellikle vatandaşların belediye ile olan bağlantısını ve yaşanan sorunları kısa süre içerisinde çözmek adına belediye içerisinde bir ekip kurduk. Vatandaşlarımız arayıp bir soru sorduğunda veya bir problem ilettiğinde alınan çağrılar anında ilgili müdürlüklere iletiliyor ve kısa sürede vatandaşa geri bildirim sağlanıyor. Bu konuda vatandaşlarımızdan da güzel geri dönüşler aldık. Bizim amacımız vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak. Bunu da hayata geçirdiğimiz çağrı merkezi sayesinde sağlamış olduk. Şehitkamil Belediyesi Çağrı Merkezimizi, Türkiye’nin her yerinden 444 27 02 numaralı telefondan arayarak ilçe hakkında dilek ve taleplerinizi iletebilirsiniz” dedi.