Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği’nin ortak organizasyonunda gerçekleştirilen Gaziantep Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği Ligi’nde, 2014-2015 sezonuna üst üste aldığı galibiyetlerle başlayan yeşil-siyahlı dev adamlarda moraller yerinde olduğu bildirildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Genç Erkekler Ligi’nde geride kalan 2 haftayı galibiyetlerle tamamlayan yeşil - siyahlı kulüpte keyifler yerinde. Parke üzerinde başarı sözü ile yeni sezona start veren Şehitkamilli basketbolcuların hedefinin, sezonu derecelerle tamamlayabilmek olduğu belirtildi.

Güney Eğitim Spor Kulübü ve Beslen Spor Kulübü önünde aldığı galibiyetlerle 4 puanı hanesine yazdıran yeşil - siyahlı dev adamların ilk hedefi play off’a kalabilmek. Yeşil-siyahlı kulübün tecrübeli teknik adamı Bülent Erdoğan, ligde geride kalan 2 haftanın ardından yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi:

“Gaziantep her geçen gün daha iyi bir basketbol şehri oluyor. Okul bahçelerine, oyun parklarına dikkatlice baktığımızda potaların önünde keyifle zaman geçiren gençlerimizi, çocuklarımızı görüyoruz ve bu durum basketbola gönül veren teknik adamları oldukça memnun ediyor. Ancak basketbola gönül veren bu gençlerimizi salonlara çekebilmek ve onlara daha iyi ve nitelikli imkanlar sağlayabilmek oldukça önemli. Şehitkamil Belediyespor Kulübü olarak bu amaçtan hareketle, son sezonlarda olduğu gibi 2014-2015 sezonunda tüm alt yapı kategorilerinde birden fazla takımla yerimizi aldık. Liglerin şampiyonların en temel amacı sportif başarılar elde etmek olmasına rağmen spor ahlakının kazanılması gençlerimizin spor kültürü ve ahlakı edinmesi bizler için bir o kadarda önemli. Bizleri bu imkanlarla buluşturduğu için Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, kulüp başkanımız sayın Memik Terlemez’e ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.