Şehitkamil Belediyesi tarafından “Mahallemiz Tertemiz” projesi kapsamında oluşturulan Hızır Ekipleri, Mevlana Mahallesi’ni temizledi. Hızır ekipleri, Mevlana Mahallesi’nde bulunan dar sokaklara da küçük çöp toplama araçlarıyla girerek, vatandaşın memnuniyetini kazındılar.

Daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak adına temizlik hizmetine önem veren Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bünyesinde kurmuş olduğu Hızır ekibiyle, Şehitkamil ilçesini baştan aşağı temizliyor. Her gün farklı bir mahalleyi temizleyen Hızır ekibi, son olarak Mevlana Mahallesi’nde temizlik çalışması başlattı. Mahalleyi baştan aşağı temizleyen ekipler ayrıca, Mevlana Mahallesi’nde bulunan dar sokaklara da, küçük çöp toplama araçlarıyla girerek, temizlik çalışmasını sürdürdü. Küçük çöp toplama araçlarıyla da dar sokaklarda yaşayan vatandaşın ayağına hizmet götüren Şehitkamil Belediyesi’nin bu hizmeti vatandaşların yüzünü güldürüyor. Mevlana Mahallesinde çalışma yapan ekipler, bölge halkının büyük beğenisini aldı.

Yapılan temizlik ve çöp toplama çalışmalarından memnun kalan vatandaşlar, belediye ekiplerine teşekkür ederek, yapılan temizlik çalışmalarını ve özellikle dar sokaklarda dahi çöp toplama çalışmalarının yapılmasını, memnuniyetle dile getirdiler. Belediye ekiplerinin yapılan ihbarla anında cevap vermesinin de olumlu bir hizmet olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemizde yapılan genel temizlikten dolayı çok memnunuz. Özellikle sokaklarımızın dar ve küçük olmasından dolayı küçük çöp toplama araçlarının mahallemizde topladıkları çöplerden dolayı da çok mutluyuz. Dar sokaklara rahatlıkla girip çıkan çöp toplama araçları ile artık çöp toplanma sıkıntımız kalmadı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve temizlik ekiplerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.