Şehitkamil Belediyesi, yeni mahalle statüsüne dönen Göksüncük Mahallesi’nde, yol açma ve sıfır asfalt çalışması yaptı.

Ekipler, mahalle aralarındaki bozuk ve bakımsız yolları da onararak, kilitli parke taşı ile döşeyip, vatandaşların hizmetine sundu. Yol açma ve asfalt çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

"MAHALLEMİZE YAPILAN KALİTELİ HİZMETLERDEN DOLAYI ÇOK MEMNUNUZ"

Yapılan yeni düzenlemeyle birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylerin yol açma ve asfalt çalışmaları Şehitkamil Belediyesi tarafından aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Şehitkamil Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göksüncük Mahallesinde eksik görülen bölgelerde yol açma çalışmaları yaparken, diğer taraftan açılan yolların sıfır asfalt çalışmalarını sürdürdü. Bunun yanı sıra ekipler, mahalle aralarındaki bozuk ve bakımsız yolları da onararak, kilitli parke taşı ile döşedi.

Yol açma ve asfalt çalışmalarından memnun kaldıklarını dile getiren Göksüncük Mahalle Muhtarı Ahmet Sarıoğlu, “Yollarımızın bozuk ve çukurlu olması nedeniyle mahalle sakinleri olarak sıkıntı yaşıyorduk. İsteklerimizi belediyemize ilettik ve Belediyemizde bu konuyla ilgili kısa bir süre içinde gerekli incelemeler yaparak çalışma başlattı. Mahallemizin eksik görülen yolları açılarak, sıfır asfalt çalışması yapılırken, mahalle aralarındaki bozuk ve bakımsız sokaklarımızda onarılarak kilitli parke taşı ile döşendi. Şehitkamil Belediyemiz tarafından her türlü istek ve sıkıntılarımız en kısa sürede yerine getirildiğinden dolayı çok mutluyuz. Mahallemize yapılan bu tür kaliteli hizmetlerden dolayı da çok memnunuz. Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine mahallem adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür çalışmalarında devamını diliyorum” dedi.