6 farklı branşta hizmet veren Şehitkamil Belediyesi Kış Spor Okulları, eğitim-öğretim dönemi içerisinde de spor yapmak isteyen öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Neredeyse tüm branşlarda kontenjanların dolu olduğu kış spor okullarında badminton, basketbol, futbol, halkoyunları, satranç ve yüzme branşlarında eğitimler veriliyor.

Sağlığını korumak ve formda bir vücuda sahip olmak isteyen yediden yetmişe tüm Gazianteplilerin vaz geçilmez adresi olan Şehitkamil Belediyesi Spor Okullarında, eğitimler yılın 365 günü aralıksız olarak devam ediyor. Yaz tatili dönemi boyunca binlerce gence nitelikli bir spor eğitimi veren Şehitkamil Belediyesi, kış dönemi içerisinde açtığı badminton, basketbol, futbol, halkoyunları, satranç ve yüzme spor kurslarıyla, okul dönemi içerisinde spor yapmak isteyen öğrencilerin bu isteğini karşılıksız bırakmıyor. Spor kurslarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, 1 Aralık 2014 tarihine kadar kayıt yaptıra bilecek. Şehitkamil Belediyesi Kış Spor Okullarında eğitim dönemleri 3 aylık periyotlarla sürecek. Kursları başarıyla tamamlayan öğrenciler, 2. kademe eğitimlere dahil edilecek. Spor okullarında, Şehitkamil Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyet gösterecek olan müsabık takımlara da sporcular seçilecek.

21 bini aşkın genel ve 3 bine aşkın faal lisanslı sporcuyu bünyesinde barındıran Şehitkamil Belediyespor Kulübünün lisanslı sporcu grafiği her geçen gün artıyor. Faaliyet gösterdiği tüm branşlarda başarıdan başarıya koşan yeşil- siyahlı kulüp, Şehitkamil Belediyesi Spor Okullarında yetişen sporcularıyla ailesini her geçen gün daha da genişletiyor. Sporun her alanında yaptığı çalışmalarla bir çok federasyonun takdirini kazanan Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep’i ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil ettiğini bir kez daha gözler önüne seriyor.