Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ziyaret ederek GTO Başkanı Eyüp Bartık’tan Gaziantep ekonomisinin son durumu hakkında bilgi aldı.

Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız beraberinde Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Fehmi Taytaş, Bölge Kredi Tahsis Müdürü İsmail Erol Andaç, Gaziantep Şube Müdürü Abdullah Kartal, İpekyolu Şube Müdürü Ömer Çakır ve İpekyolu Şube Müdür Yardımcısı Taylan Özgür Bilgin ile birlikte Gaziantep Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ziyarette Yıldız ve ekibine Gaziantep ekonomisinin son durumu ve gelecek hedefleri konusunda bilgi vererek Gaziantep’in Türkiye ekonomisinin en güçlü kentlerinden biri olduğunu vurguladı.

Gaziantep’i Türkiye ekonomisi içerisindeki bu başarılı konumuna taşıyan Gaziantep iş dünyasının finans sektörünce desteklenmesi gerektiğini belirten Bartık, “Ülkemizi ancak hep birlikte arzu ettiğimiz seviyeye taşıyabiliriz. Kazan- kazan felsefesiyle hareket etmeliyiz. Gaziantep oldukça dinamik bir kent. Sürekli yeni yatırımlar yapılıyor, istihdam yaratılıyor. Bankaların işletmelere verdiği destek kat be kat geri dönecektir” şeklinde konuştu.

Şekerbank’ın “Aile Çiftçiliği Bankacılığı” hizmeti ve müşterilerine sunduğu diğer ürün ve hizmetler konusunda Bartık’a bilgi veren Şekerbank Genel Müdür’ü Halit Yıldız ise ziyarette üreten kesimin her zaman yanında olmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi. Yıldız, “Biz de ülkemizi hep birlikte daha ileriye taşıyabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda ihtiyaç tespiti noktasında sizler gibi sahada bulunan insanların görüşlerini önemsiyor ve hizmetlerimizi buna göre şekillendirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.