Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve beraberindeki işadamı Necati Göksu, Şahinbey Belediyesi’ne bağlı ’sosyal marketi’ gezdikten sonra yardıma muhtaç ailelere ev ziyareti gerçekleştirdi.

Yardıma muhtaç ailelere yaptığı hizmet ve yardımlarla öne çıkan Şahinbey Belediyesi, vatandaşın sıkıntılarını ve sorunlarını yerinde görmek, onların dertlerini dinlemek adına düzenli olarak aile ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu seferki aile ziyaretini işadamı Necati Göksu ile yapan Belediye Başkanı Tahmazoğlu ailelere gerçekleştirilen bu gibi ziyaretlerden sonra ailelerin çok mutlu olduğunu ifade etti. Bu ziyaretlerle ailelerin hem yalnız olmadığı hem de bundan sonra da belediye olarak kendilerinin yanında olacakları mesajı veriliyor.

GÖKSU: "YARDIMA MUHTAÇ AİLELERİ EVLERİNDE ZİYARET ETMEK FARKLI BİR DUYGU"

Belediye Başkanıyla aile ziyaretinden çok memnun kalan Göksu, "İlk olarak Başkanımızla birlikte sosyal marketimizi gezdik. Sosyal marketimizi, ümit ettiğimizin ötesinde daha güzel ve daha derli toplu gördük. Yaptığımız ev ziyaretlerinde bu gibi yardımların gerekli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Şahinbey Belediyesi bu yöndeki çalışmaları ile gerçekten takdir topluyor. İhtiyaç sahibi ailelere ulaşıp onlara yardım etmek, onların durumunu yerinde görmek ve de onları anlayabilmek daha sağlıklı oluyor" dedi.

TAHMAZOĞLU: "VATANDAŞIN DERDİNİ PAYLAŞIYORUZ"

Bu gibi aile ziyaretlerinin kendileri için bir hayli değerli olduğunu söyleyen Tahmazoğlu ise, “İşadamımız Necati Göksu ile birlikte aile ziyaretine geldik. Kendisiyle sosyal marketimizi de gezdik. Kendisi de hayırsever bir işadamı olarak sosyal marketimize yardımda bulunuyor. Aynı zamanda Şahinbey Yardımlaşma Derneği’nin de yönetiminde görev alıyor. Bu gibi faaliyetlerde yer aldığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Şahinbey Belediyesi olarak gerek şahsım ve gerekse yardımcılarım ve müdürlerim tarafından yardıma muhtaç ailelere rutin olarak ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bundaki amacımız ise vatandaşlarımızla içli dışlı olup onların varsa dertlerini dinleyip onların dertlerini paylaşmak. Bize eşlik ederek aile ziyaretinde bulunan işadamımız Namık Göksu’ya teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.