Gaziantep’te iş dünyasının tanınan ailelerinden Maraş ve Nabioğlu ailelerinin düğününde iş ve siyaset dünyası bir araya geldi.

Gaziantep Olay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş’ın kızı Tuğçe Leyla ile Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Nabioğlu’nun oğlu, Avukat Orkun Nabioğlu dünya evine girdi. Şirehan otelde, ünlü sanatçı İhsan Güvenç’in seslendirdiği muhteşem eserler eşliğinde gerçekleştirilen düğünde çiftin mutluluğu gözlerinden okundu. İş, siyaset, basın ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin bir araya geldiği Tuğçe ve Orkun çiftinin düğününe Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Abdulkadir Yüksel, Şamil Tayyar, Akif Ekici, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ve çok sayıda siyaset ve iş dünyasının temsilcisi katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kıydığı nikaha AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Abdülkadir Yüksel, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoglu, PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik OSB Başkan Vekili işadamı Cengiz Şimşek, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Tezcan, Eski Ekonomi Bakanı ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Masum Türker, Fıstıkzade Baklavaları İstanbul Distribütörü Nilüfer Özyıldırım, Hasan Dağılı, Av Ali Kazcı, Spor Toto Şube Müdürü Bünyamin Bozgeyik ve çok sayıda ünlü isim şahitlik yaptı. Çiftin nikah cüzdanını Eski Ekonomi Bakanı ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Masum Türker verdi. Nikahın kıyılmasının ardından genç çifti ilk tebrik edenler nikah şahitleri oldu. Maraş ve Nabioğlu ailesinin tebrikleri kabul etmesinin ardından sahne alan ünlü sanatçı İhsan Güvenç sevilen eserlerini seslendirdi. Gaziantepli sanatçı Güvenç, Gaziantep konu olunca dünyanın neresinde olursa olsun koşarak geldiğini ve bundan sonra da gelmeye devam edeceğini ifade ederek genç çifte mutluluklar diledi. Gecenin geç saatlerine kadar süren dillere destan düğünde konuklar gönüllerince eğlenirken genç çiftte Türkiye’nin değişik illerinden bu güzel günlerinde kendilerini yalnız bırakmamak için Gaziantep’e gelen konuklarıyla yakından ilgilendi.