AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, 28 Aralık 2014 Pazar günü yapılacak AK Parti Gaziantep 5. Olağan İl kongresinde görevi Mehmet Eyüp Özkeçeci’ye devredeceğini söyledi.

Uzer, yaptığı yazılı açıklamada “28 Aralık 2014 Pazar günü yapılacak olan 5. Olağan İl kongremizde AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına Mehmet Eyüp Özkeçeci, AK Parti Genel Merkezimiz tarafından aday gösterilmiştir. Mehmet Eyüp Özkeçeci’ye yeni görevinde başarılar diler, milletimize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ederim”dedi.

Millete hizmet yolunda kurucu İl Başkanı olarak görev yaptığı AK Parti’de, milletvekili ve son 6 yıldır yeniden il başkanı olarak göreve devam ettiğini kaydeden Uzer, “Gaziantep İl Başkanlığımıza aday gösterilen Mehmet Eyüp Özkekeçi kardeşimiz de, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana değişik kademelerde görev almış, partimize sadakati ile takdir edilen, liyakatı ve dürüstlüğü ile örnek gösterilen bir kardeşimizdir. Başarılı olacağına dair inancım tamdır. Her dönem olduğu gibi kongrelerimiz AK Parti’de ayrışma değil yine kaynaşmaya ve hizmet yarışına sahne olacaktır”diye konuştu.

Uzer, şöyle devam etti:

“Bu süreçte gerek İl Başkan adayımız Mehmet Eyüp Özkeçeci’ye, gerekse de ismi İl Başkanlığı için geçen ve Ankara’ya çağrılan Hakan Aslansoy, Osman Toprak ve Semih Simitçi kardeşime gösterdikleri olgunluk ve sadakat için teşekkür eder, başarılar dilerim. Ayrıca, İl Başkan adayımızın belirlenme sürecinde emek veren başta Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu’ya, İl Koordinatörümüz Hatay Milletvekilimiz Sayın Adem Yeşildal ve Gaziantep milletvekillerimize, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e, İlçe Belediye Başkanlarımız ve teşkilat mensuplarıma sonsuz teşekkür eder, 28 Aralık tarihinde yapılacak olan kongremizin milletimize ve Gaziantep’e hayırlı olmasını dilerim’’ dedi.