AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, partisinin il başkan adayı Mehmet Eyüp Özkeçeci ve parti yöneticileriyle birlikte Araban İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, partililerle helalleşip veda etti.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti’nin yeni İl Başkan Adayı Mehmet Eyüp Özkeçeci ile birlikte Araban ilçesine veda ziyaretinde bulundu. Uzer ve Özkeçeci’yi AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri ve partililer karşıladı. İl başkanı olarak son ziyaretini gerçekleştiren Uzer, partililerden helallik isteyip vedalaştı.

Uzer’in veda toplantısında konuşan AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, “Değerli İl Başkanımız Sayın Ahmet Uzer, il başkanlığı ve milletvekilliği dönemlerinde ilçemize önemli hizmetler yaptı. 28 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı olağan kongresinde tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından siyasi hayatı boyunca biz Arabanlıları unutmadığı gibi görevinin son günlerinde de bizlere veda ziyareti gerçekleştirdi. Siyasi hayatı boyunca, ilçemize verdiği tüm hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. 28 Aralık 2014 tarihinde tek liste olarak yapılacak olan olağan kongrede aday olacak Sayın Mehmet Eyüp Özkeçeci başkanımıza şimdiden başarılar dilerim” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer de yaptığı veda konuşmasında, “12 yıllık siyasi hayatımda hep hizmet yaptım. Haram yemedim, yedirmedim. Hep haklının yanında olup hizmet vermeye çalıştım. Ölüm yolu olarak bilinen yoldan geçip bizden önceki hükümetler tarafından hiç hizmet verilmemiş Araban ilçemize geldiğimizde cadde ve sokaklar kış mevsimlerinde çamur bataklığı, yaz mevsimlerinde de toz ve topraktan geçilmezdi. AK Parti Hükümeti olarak, Gaziantep-Araban karayolunu duble yol yaptık. 2009 seçimlerinde de Araban Belediyesi’ni kazanarak ilçeye önemli hizmetler verdik. Uzun yıllardan beri süren “yapıldı, yapılacak” diye geçmiş hükümetler tarafından bekletilmiş ve birilerinin bu baraj yapılamaz diye yapımı iptal edilen Ardıl Barajı’nın inşaatını başlattık. AK Parti Hükümeti olarak verdiğimiz hizmetlerle, ilçenin tüm sorunlarını çözdük. Siyasi hayatım boyunca haram yemedim, yedirmedim. Haram yemek isteyenlerin de haram yemelerini önledim ve Gaziantep’teki engellilerin ve yardıma muhtaç olan ailelerin hep yanında oldum. Çünkü biz siyaset yapıyorduk. Siyaset yapmak yardıma muhtaç insanların ihtiyaçlarını gidermektir. 28 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan olağan kongremizde yeniden aday değilim. Bazı arkadaşlarımız milletvekili adayı olacağım üzerine görüş belirtiyorlar. Ben şuanda milletvekili adayı da değilim ama bundan sonraki hayatımda ne olur ne olmaz şimdiden bilemem. Eğer Allah yazmışsa olur” diye konuştu.

AK Parti Gaziantep İl Başkan adayı Mehmet Eyüp Özkeçeci de yaptığı konuşmada, Arabanlı partililere kendisini tanıtıp, 28 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı olağan kongresinde aday olduğunu ve Arabanlı partililerden oy istediğini söyledi.