Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yapılan çalışmalar kapsamında 15 Şubat Perşembe günü Yeşilvadi Bulvarının trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Şahinbey ilçesine bağlı Güneş Mahallesinde ve Yeşilvadi Bulvarı kesişiminde yapılacak olan Köprülü Kavşak ve Alt-Üst yapı çalışması kapsamında 15 Şubat Perşembe günü, Yeşilvadi Bulvarı üzeri 87147 Nolu Cadde ile 18912 Nolu Sokak kesişiminden itibaren Güneş Kavşağı trafiğe kapatılacak. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Yeşilvadi Bulvarı Özdemir Caddesi istikametinden gelerek Güneş Mahallesi, Karataş Mahallesi, Yeditepe Mahallesi veya Erdem Koleji istikametine gitmek isteyen araç trafiğinin Yeşilvadi Bulvarı üzeri 87147 Nolu Cadde ile 18912 Nolu Sokak kesişiminden itibaren Güneş Kavşağı istikametine trafik akışına kapatılmasına karar verilmiştir” denildi.

Açıklamada, 10 Nolu Cadde ile Yeşilvadi Bulvarı kesişiminde yapılacak olan çalışmadan dolayı vatandaşların ve araç sürücülerinin mağdur olmamaları için yol üzerine yerleştirilecek olan trafik işaret ve yönlendirmelerine riayet etmeleri istendi.