Denizli’nin Merkezefendi İlçe Belediyesi tarafından 1200 Evler Mahallesi’nde asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Denizli’nin Merkezefendi İlçe Belediyesi tarafından ilçedeki tüm mahallelerde ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar’ sloganıyla başlattığı yol çalışmaları çerçevesinde 1200 Evler Mahallesi’nde de sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar 54 bin metrekare alanda yapılıyor. 12 kilometre uzunluğundaki yol çalışmaları için toplam 11 bin ton asfalt kullanılıyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İlçemizdeki 50 mahallemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizin tamamında mutlaka Merkezefendi Belediyesi’nin bir yatırımı ve bir çalışması var. Bilindiği üzere ilçemizde ‘Yeni yollar yeni standartlar’ diyerek başlattığımız yol çalışmalarımız gerçekleşiyor. 1200 Evler Mahallesi’nde de şu anda asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Merkezefendili hemşerilerimizin memnuniyetinin her şeyin üstündedir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti adına tüm mahallelerimize eşit bir şekilde hizmetlerimizi götürüyoruz. Merkezefendi daha da güzel oluyor” dedi.