Bursa’da 16 yıl önce kan davası yüzünden kafasından vurulduktan sonra felç geçiren ve camilerde kalıp minibüsçülerin baktığı kişi için hayırseverlerden yardım bekleniliyor.

Bursa’da minibüs şoförlüğü yapan 36 yaşındaki Şerif Gezici, 16 yıl önce kan davası yüzünden direksiyon başından kafasından vuruldu. Yapılan tedavinin ardından tekrar hayata tutunan Gezici’nin kafasında hasar meydana gelince konuşamamaya ve sağ elinin işlevi gitti. Gezici’nin çalışamaması üzerine 2 çocuğunu alan eşi şahsı terk etti. Akrabalarının da yanında istemediği Gezici, geceleri camilerde kalarak hayata tutunmaya çalışıyor.

MİNİBÜSÇÜ DOSTLARI SAHİP ÇIKTI

Minibüsçü arkadaşları Gezici’yi bu durumda yalnız bırakmadı. Gezici’ye harçlık verip, karnını doyuran minibüsçüler, hayırseverlerin arkadaşlarına yardım elini uzatmasını bekliyor. Şerif Gezici’nin direksiyon başında vurulduğunu anlatan minibüsçü arkadaşı Mahmut Karabulut, “Kan davası yüzünden arkadaşımız direksiyon başında kafasından vuruldu. Uzun bir süre hastanede yattı ama bu olay sebebiyle konuşamıyor. Sağ elide işlevliğini yitirmiş durumda. Bu yüzden eşi ve çocukları kendisini terk etti. Kendisi geceleri camilerde kalıyor. Gündüzleri ise bizim yanımıza geliyor. Ben kendisini uzun zamandır tanıyorum. Kendisine sahip çıktık ve harçlık veriyoruz. Bu durum 16 senedir devam ediyor. Hayırsever vatandaşların arkadaşımıza yardım elini uzatmasını istiyoruz” dedi.