Linos Ajans organizasyonu ile Otel Satınalma Müdürleri Eğitimi Derneği (OSMED) adına yapılacak “2. Satınalma Gastronomi Teknik Sektör Buluşmaları Platformu” için geri sayım başladı.

OSMED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Arıncı, Türkiye’nin ilk ve tek Otel Satınalma Müdürleri Eğitimi Derneği olan OSMED’in, konaklama tesislerinde görev alan satınalma yöneticilerinin turizm sektöründeki etkinliğini yükseltmek, satınalma yöneticilerinin ulusal ve uluslararası arenada alması gereken eğitimlerini planlamak ve gerçekleştirmek, sektörde hizmet kalitesini arttırmak, satınalma kriterlerini maksimum kılmak adına etkin rol oynamak amacıyla kurulmuş bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti.

Arıncı, her yıl sektöre hizmet veren çalışanları ve tedarikçilerinin bir araya gelerek, sektördeki gelişmeleri, sorunların çözümlerine yönelik görüşmelere olanak sağlamak adına bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi.

İLKİ GEÇEN YIL DÜZENLENDİ

Linos Ajans Genel Müdürü Nihal Kopuz Arıncı ise yaptığı açıklamada, “Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz platformda bu yıl yeni içerikler ve çok daha geniş bir kadro ile konuklarımızı ağırlayacağız. Üç gün boyunca paneller, seminerler ve workshoplar ile sektör masaya yatırılırken, tedarikçi firmaların da ürünlerini birebir tanıtmalarına olanak sağlanacak” diye konuştu.

Katılımın arttığını ve çeşitlendiğini görmenin, doğru bir hizmet verdiklerinin göstergesi olduğunu ifade eden Arıncı, “Artık gelenekselleşen organizasyonumuz her yıl gelişerek devam edecek. Şimdiden bize güvenen ve sahip çıkan tüm değerli katılımcılarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Sektörün önde gelen tedarikçi firmaları ve yine sektörün yöneticilerinin konuk olacağı platform 12-14 Aralık’ta Antalya-Belek Maritim Pine Beach Otel’de gerçekleştirilecek.