Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ‘’Öğretmenle Günü’’nde Küçükçekmece’de müdür olarak görev yapan lise öğretmenini ziyaret etti. Buluşmada Başkan Karadeniz ve öğretmeni Raif Gökdağ duygusal anlar yaşadı.

Şehremini Lisesi’nden mezun olan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Zehra Mustafa Dalgıç Ticaret ve Meslek Lisesi’nde müdür olarak görev yapan lise öğretmeni Raif Gökdağ’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretinde Başkan Karadeniz’e AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut da eşlik etti.

“ŞAŞIRDIK, DUYGULANDIK VE KUCAKLAŞTIK”

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Okul Müdürü Raif Gökdağ, Başkan Karadeniz’in öğrencilik yıllarını ve onunla ilk karşılaşmasını şu sözlerle anlattı:

“Temel, o zamanlar 16-17 yaşındaydı. Şener adında bir arkadaşıyla birlikte sürekli futbol oynarlardı. Her zaman sevgisi, saygısı tam bir öğrenciydi ve aramızdaki dayanışma çok güzeldi.

Müdür Gökdağ, Başkan Karadeniz’le yıllar sonra ilginç bir şekilde karşılaşmasını da anlattı. Onu başkan olarak ilk gördüğümde Başkan Karadeniz bana, “Hocam, lisede sevdiğim bir öğretmen vardı. Ona çok benziyorsunuz’’ dedi. Ben de ‘’Hangi lisede okudunuz?’’ diye sordum. Şehremini Lisesi dedi. O anda şaşırdık, duygulandık ve birbirimize sarıldık” dedi.

“Bir eğitimcinin yetiştirdiği öğrencinin güzel yerlere gelmesi çok güzel bir duygu” olduğunu söyleyen Gökdağ, Başkan Karadeniz’le gurur duyduğunu dile getirdi.

“Hocamızın nezdinde, tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Raif öğretmenimiz ilk kez Beden Eğitimi dersimize geldiğinde bizi adam akıllı yormuştu. 3-4 gün yorgunluğumu atamamıştım. O günleri hiç unutamam. Eski günlerime döndüm” diyerek lise anılarının zihninde canlandığını belirten Başkan Karadeniz de öğretmenini 30 yıl aradan sonra ziyaret etmenin özel bir duygu olduğunu dile getirdi. Başkan Karadeniz, öğretmeni Raif Gökdağ’a emekleri için teşekkür ederek çiçek ile hediye takdim etti.